Kategorier

onsdag 4 januari 2012

Modebloggare

De bloggar som har flest läsare tror jag är s.k. modebloggar. De handlar om trender - vad som är inne eller på väg in. Kläder och "outfit" är deras tema. Min blogg (som inte har särskilt många läsare) har Tid som tema och handlar om hur jag använder min tid. Jag tror inte jag har gjort ett enda inlägg om mode men nu är det dags att modeblogga och därmed öka läsekretsen. I dag förvandlas därför min seniorblogg till en modeblogg!

Den här glittriga jackan köpte jag på H&M i Boston och spår att glitter kommer att bli högsta mode, någon gång!


Vi promenerade i centrala Boston för några år sedan. Det var kallt och blåsigt. För att hålla värmen uppe gick vi in i den ena affären efter den andra och plötsligt hängde den där - min nyårsjacka. Jag köpte den utan att bry mig om att nyår redan hade passerat. Det kommer väl fler nya år.

Nyårsafton 2010 tillbringade vi i Kina och där behövde jag ingen glitterjacka. I bland när jag har öppnat garderobsdörren har jag tänkt att den nog aldrig kommer att bli använd. Men så i år, när vi var bjudna på nyårsfest på Alnö, var det dags! Jackan togs fram och togs på. Oj, vad den var glittrig! Kunde jag verkligen ha en sådan jacka. Jo, jag bestämde mig att använda den och jag blev insläppt.

Varje julafton har jag samma klänning (jag har samma klänning alla juldagarna) sen får den hänga i garderoben till nästa jul. Min trendanalys är att min glitterjacka kommer att möta samma öde. Jag ska ha den på mig varje nyår (i alla fall nästan) och låtsas att den är högsta mode och förr eller senare blir det nog så.
Detalj

2 kommentarer:

  1. Fräck jacka, den kommer alltid att va modern!

    SvaraRadera
  2. Inte en outfit men en cool solitär!

    SvaraRadera