Kategorier

måndag 26 augusti 2013

Fynd

Varje lördag har man stor bagageloppis utanför sonens bostad. Där kan man verkligen fynda. Jag tror inte man någonsin kan handla till bättre priser än på dessa spontanloppisar.

Mina glas i sommarstugan, som är gjorda av returglas, tillverkas inte längre. De (som finns kvar) används ofta och krossas inte sällan. Jag har därför letat efter nya på otaliga loppisar men bara lyckats hittat några enstaka exemplar.

Nu satte jag mitt hopp till bagageloppisen och, tänk, där stod de och väntade på mig. Jag frågade vad de kostade och fick svaret: "30 kronor" (helt ok hann jag tänka - de kostade dubbelt upp när jag köpte dem för si så där 10 år sedan). Då la försäljaren till: "för alla 6!" Jag blev så snopen så jag kom mig inte för att pruta en gång. Allt som allt köpte jag 16 fina vinglas för 70 kronor - det kan man kalla fynd!

4 kommentarer:

  1. Det här är verkligen inte rättvist, jag som har letat så!
    Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Mina föräldrar har dessa glas och ska sälja dem. 10st rödvinsglas, 10st vitvinsglas och 10st snapsglas. Ni får gärna med ett bud för alla 30 glas. :)
      Mvh/Kristina

      Radera
    2. Hej! Det var en god tanke men just nu är jag väldigt välförsedd med glas så jag får tacka nej för erbjudandet. Hälsning Anuta

      Radera